Logo Gouda
Terinzagelegging ontwerpbestemmingsplan Nieuwe Park Bedrijven

Burgemeester en Wethouders van Gouda maken op grond van artikel 3.8, lid 1 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat zij het ontwerpbestemmingsplan Nieuwe Park Bedrijven ter inzage zullen leggen.

Het plangebied ligt ten westen van het centrum van Gouda en wordt aan de noordzijde begrenst door het spoor, in het westen door de Gouwe en in het zuiden en oosten door de wijken Korte Akkeren en Nieuwe Park.

Aanleiding voor het opstellen van het bestemmingsplan is de noodzaak tot actualisering van het planologische regime. In dat kader is eerder een inventarisatie uitgevoerd en vervolgens een voorontwerpbestemmingsplan opgesteld. Nu wordt het ontwerpbestemmingsplan ter inzage gelegd.

Het ontwerpbestemmingsplan Nieuwe Park Bedrijven met kenmerk NL.IMRO.0513.0800BPNParkBedrijf-OB01 ligt van 12 juli 2012 tot en met 22 augustus 2012 voor eenieder op de volgende wijzen ter inzage:

Gedurende deze termijn is het voor eenieder mogelijk om schriftelijk dan wel mondeling zienswijzen in te dienen. Schriftelijke zienswijzen kunt u verzenden aan de gemeente Gouda, ter attentie van de afdeling Ruimtelijk Beheer en Advies, postbus 1086, 2800 BB Gouda. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken via de heer Cor Hagen, telefoonnummer: 0182-58 8249 of mail Cor.Hagen@gouda.nl.

Gouda, 11 juli 2012

Naar boven