Logo Middelburg
Ontwerpbestemmingsplan ‘Akoestisch landschap Sint Laurens’

In het kader van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) ligt het ontwerpbestemmingsplan ‘Akoestisch landschap Sint Laurens’ vanaf 12 juli 2012 tot en met 22 augustus 2012 voor een ieder ter inzage ligt bij de vakbalie in het Stadskantoor aan de Kanaalweg 3 te Middelburg.

Het bestemmingsplan is tevens digitaal in te zien op onze website www.middelburg.nl onder wonen en (ver)bouwen / bestemmingsplannen / plannen in procedure.

Daarnaast is het ontwerpbestemmingsplan raadpleegbaar via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl onder plancode NL.IMRO.0687.BPAKLS-ON99.

Het plangebied heeft betrekking op het gebied direct ten westen van de N57 en ten oosten van de kern Sint Laurens. Het plangebied wordt begrensd door de Van ’t Hoffweg, Brigdamseweg en Golsteinseweg. Het doel van dit ontwerpbestemmingsplan is het scheppen van een planologisch – juridisch kader voor de realisatie van een akoestisch landschap.

Gedurende genoemde termijn kan een ieder schriftelijk of mondeling zijn/haar zienswijze omtrent het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken bij de raad van de gemeente Middelburg, Postbus 6000, 4330 LA Middelburg.

Voor het kenbaar maken van een mondelinge zienswijze binnen de genoemde periode is het noodzakelijk tijdig vooraf een afspraak te maken via telefoonnummer (0118) 67 52 25.

Middelburg, 11 juli 2012

Naar boven