Logo Súdwest Fryslân
Vaststelling bestemmingsplan Eastwei 6 in Oppenhuizen

Burgemeester en wethouders van de gemeente Súdwest-Fryslân maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad van de gemeente Súdwest-Fryslân bij besluit van 21 juni 2012 het bestemmingsplan Eastwei 6 in Oppenhuizen ongewijzigd heeft vastgesteld.

Inhoud

Het wijzigen van de bestemming ‘Agrarisch Gebied’ in de bestemming ‘Woongebied’ waarbij in de bestaande opstallen (vm. bedrijfswoning en vm. stoeterij) twee woningen mogelijk worden gemaakt. Het gaat hier in principe om een legalisatie van de bestaande situatie.

Ter inzage

Het vastgestelde bestemmingsplan ligt met ingang van 13 juli 2012 t/m 23 augustus 2012 voor een ieder ter inzage bij de gemeenteloketten.

Het vastgestelde plan is tevens te bekijken op onze website: www.gemeentesudwestfryslan.nl/ leven en wonen/leefomgeving/ruimtelijke plannen/plannen in procedure/vastgesteld en op de website: www.ruimtelijkeplannen.nl.

Het planidentificatienummer van dit bestemmingsplan is: NL.IMRO.1900.2011oostBPEastwei6-vast.

Reageren

Gedurende bovengenoemde termijn kan beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage door een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest om een zienswijze bij de gemeenteraad in te dienen.

Inwerkingtreding

Het bestemmingsplan treedt in werking met ingang van de dag na afloop van de bovenvermelde beroepstermijn van 6 weken. Het instellen van beroep schorst de werking van het bestemmingsplan niet. Degenen die beroep hebben ingesteld kunnen verzoeken om een voorlopige voorziening. Indien binnen de beroepstermijn naast het beroepschrift een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspaak van de Raad van State, treedt het bestemmingplan niet in werking voordat op het verzoek is beslist.

Naar boven