Logo Nieuwkoop
Voorgenomen Projectafwijking Bestemmingsplan Nachtegaalspad 15 te Woerdense Verlaat

Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij voornemens zijn om af te wijken van het bestemmingsplan met toepassing van:

artikel 2.12, lid 1, sub a, onder 3° van de Wabo (Wet algemene bepalingen omgevingsrecht) voor:

het uitbreiden van de woning op het perceel Nachtegaalspad 15 te Woerdense Verlaat (Registratienummer W-2012-0074). De afwijking is noodzakelijk, omdat de maximale inhoudsmaat van de woning wordt overschreden.

De op het plan betrekking hebbende stukken liggen met ingang van 12 juli 2012 zes weken voor een ieder ter inzage bij het omgevingsloket van het KCC (Klant Contact Centrum), Teylersplein 1 in Nieuwveen. U kunt het ontwerpbesluit ook bekijken op de website van de gemeente, www.nieuwkoop.nl.

Zienswijzen

Gedurende deze termijn kan een ieder schriftelijk of mondeling (op afspraak) zijn zienswijze omtrent het voornemen tot het nemen van het projectbesluit kenbaar maken. Op deze ontheffingsprocedure is de Uniforme Openbare Voorbereidingsprocedure van toepassing. Schriftelijke zienswijzen kunt u indienen bij het college van burgemeester en wethouders van Nieuwkoop, Postbus 1, 2460 AA te Ter Aar.

Naar boven