Logo Súdwest Fryslân
Ontwerpbestemmingsplan MFA De Terp Scharnegoutum

Burgemeester en wethouders maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat zij een ontwerp van het bestemmingsplan ‘MFA De Terp Scharnegoutum’ hebben voorbereid. In het ontwerp voornoemd is tevens een beeldkwaliteitparagraaf opgenomen die moet dienen als een aanvulling op de huidige welstandsnota.

Inhoud

Het betreft hier het realiseren van een Multifunctionele Accommodatie (dorpshuis, basisschool en kinderdagverblijf/peuterspeelzaal) aan de Terp/Legedyk te Scharnegoutum.

Ter inzage

Het ontwerp van dit bestemmingsplan (met beeldkwaliteitparagraaf) ligt met ingang van 13 juli 2012 t/m 23 augustus 2012 voor een ieder ter inzage bij de gemeenteloketten.

Het ontwerp is tevens te bekijken op onze website:

www.gemeentesudwestfryslan.nl/ leven en wonen/leefomgeving/ruimtelijke plannen/plannen in procedure/ontwerp en op de website: www.ruimtelijkeplannen.nl.

Het planidentificatienummer van dit bestemmingsplan is: NL.IMRO.1900.2012oostBPMFAterp-ont

Reageren

Gedurende bovengenoemde termijn kan een ieder schriftelijk zijn zienswijze over het ontwerpbestemmmingsplan (met beeldkwaliteitparagraaf) naar voren brengen. Uw reactie kunt u richten aan de gemeenteraad van Súdwest-Fryslân, Postbus 10.000, 8600 HA te Sneek. Indien gewenst kunt u een afspraak maken voor het indienen van een mondelinge zienswijze. Om praktische redenen verdient het aanbeveling een dergelijke afspraak te maken uiterlijk 14 dagen voor het einde van de inzage termijn. U kunt hiervoor contact opnemen met de heer B. de Jong of de heer H. Woltjer van de afdeling Backoffice Ruimtelijke Ordening, via het algemeen telefoonnummer 0515-489000.

Naar boven