Ontwerp intrekking omgevingsvergunning Jongerenontmoetingsplaats (JOP) Zuidzaksedijk (ong.) te Heinkenszand

Burgemeester en wethouders van Borsele maken bekend dat zij in het kader van artikel 3.12 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) voornemens zijn de omgevingsvergunning voor de JOP-container aan de de Zuidzaksedijk (ongenummerd) te Heinkenszand, in te trekken.

Inzage

U kunt het ontwerpbesluit samen met de bijbehorende stukken inzien vanaf 26 januari 2012 tot en met 7 maart 2012 in het gemeentehuis, Stenevate 10 in Heinkenszand. Het gemeentehuis is iedere werkdag geopend van 8.30 tot 12.30 uur. U kunt de ook bekijken op de gemeentelijke website via www.borsele.nl.

Zienswijze

Tijdens de termijn van terinzagelegging kan eenieder een zienswijze naar voren brengen. Dit kan zowel mondeling als schriftelijk. Schriftelijke zienswijzen kunt u richten aan het college van burgemeester en wethouders, Postbus 1, 4450 AA Heinkenszand. Voor het naar voren brengen van een mondelinge zienswijze verzoeken wij u om uiterlijk één week voor het einde van de terinzagelegging een afspraak te maken met de afdeling Bouwen en Wonen. De afdeling is bereikbaar op 0113-238424.

Wij wijzen u erop dat alleen beroep tegen het uiteindelijke besluit kan worden ingediend als u ook een zienswijze heeft ingebracht tegen het ontwerpbesluit en u belanghebbende bent.

Heinkenszand, 25 januari 2012

Naar boven