Logo Deventer
Vastgesteld bestemmingsplan Bergweide, Kloosterlanden-Hanzepark, Veenoord

Op 30 mei 2012 is bekendgemaakt dat het bij raadsbesluit van 18 april 2012 vastgestelde bestemmingsplan Bergweide, Kloosterlanden-Hanzepark, Veenoord van 31 mei 2012 tot en met 11 juli 2012 voor een ieder ter inzage ligt. Deze bekendmaking heeft niet in de Staatscourant plaatsgevonden. Hierdoor wordt het vastgestelde bestemmingsplan opnieuw gepubliceerd en ter inzage gelegd.

Het college van burgemeester en wethouders van Deventer deelt mee dat de inzage termijn van het door de gemeenteraad op 18 april 2012 vastgestelde bestemmingsplan Bergweide, Kloosterlanden-Hanzepark, Veenoord wordt verlengd tot en met 22 augustus 2012.

Het plangebied wordt als volgt begrensd:

  • aan de noordzijde door het Overijssels Kanaal, de Snipperlingsdijk en de wijk Snipperling;

  • aan de westzijde door de mr. H.F. de Boerlaan, de Industrieweg, de Hanzeweg, het Basiskanaal en de hoofdwaterkering langs de IJssel;

  • aan de zuidzijde door de autosnelweg A1;

  • aan de oostzijde door de spoorlijn Deventer-Zutphen.

Voor het gebied gelden nu nog 13 bestemmingsplannen, waarvan het oudste dateert uit 1968. Met het nieuwe bestemmingsplan worden de huidige bestemmingsplannen samengevoegd en geactualiseerd. De bestaande situatie wordt hierbij vastgelegd.

Het bestemmingsplan is ten opzichte van het ontwerpbestemmingsplan gewijzigd vastgesteld. Voor een exacte beschrijving van de wijzigingen ten opzichte van het ontwerpbestemmingsplan wordt verwezen naar het raadsbesluit met betrekking tot de vaststelling van het bestemmingsplan.

Inzien

Het bestemmingsplan kunt u inzien op http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0150.D119-VG01 en op de gemeentelijke website www.deventer.nl/bestemmingsplannen.

De digitale bestanden van het bestemmingsplan zijn beschikbaar gesteld op http://ruimtelijkeplannen.deventer.nl/plans/NL.IMRO.0150.D119-/NL.IMRO.0150.D119-VG01/

Ook kunt u het bestemmingsplan inzien tijdens de openingstijden bij Publiekszaken, Leeuwenbrug 81 en bij het Gemeentelijk informatiecentrum in de Openbare Bibliotheek, Brink 70.

Reageren

Iemand die tijdig zijn zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan aan de gemeenteraad kenbaar heeft gemaakt en een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest zijn zienswijze aan de gemeenteraad kenbaar te maken, kan gedurende de genoemde inzage termijn beroep instellen bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Het instellen van beroep schorst het besluit niet. Degene die beroep instelt kan daarnaast een verzoek om een voorlopige voorziening (schorsing) indienen bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Naar boven