Ontwerp uitwerkingsplan Westerdel

Burgemeester en wethouders van de gemeente Langedijk maken ingevolge artikel 3.6 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat met ingang van 24 januari 2012 gedurende zes weken voor belanghebbenden ter inzage ligt het ontwerp uitwerkingsplan Westerdel.

In dit uitwerkingsplan wordt het realiseren van maximaal 400 woningen mogelijk gemaakt. Het uitwerkingsplan biedt de mogelijk in de wijk ‘De Centrale Buurt’ circa 300 woningen te bouwen, waarvan 195 grondgebonden woningen en maximaal 106 appartementen. In de wijk ‘De Straatjes’ wordt de mogelijkheid geboden om 93 grondgebonden woningen te realiseren.

Het ontwerp uitwerkingsplan Westerdel ligt ter inzage op de volgende locaties:

  • de voorlichtingsruimte van het gemeentehuis, Vroedschap 1 te Zuid-Scharwoude, ter inzage.

  • de openbare bibliotheek Langedijk, Bosgroet 4 te Zuid-Scharwoude;

  • het Behouden Huys Oudkarspel, Dorpsstraat 850 te Oudkarspel;

  • dorpshuis De Geist, Vinkenlaan 7 te Sint Pancras.

Ook is het ontwerp bestemmingsplan te raadplegen via internet op www.gemeentelangedijk.nl (leven in Langedijk – wonen en verkeer – bestemmingsplannen) of www.ruimtelijkeplannen.nl (NL.IMRO.0416.UPWD2012-on01).

Gedurende de ter inzage termijn kan een belanghebbende schriftelijk dan wel mondeling zienswijzen indienen bij het college van burgemeester en wethouders van Langedijk, Postbus 15, 1723 ZG Noord-Scharwoude. Voor het mondeling indienen van uw zienswijze dient u vóór het einde van de ter inzage termijn contact op te nemen met mevrouw M. Smit van de afdeling Beleid en Projecten voor het maken van een afspraak.

Langedijk, 23 januari 2012

Burgemeester en wethouders van Langedijk.

Naar boven