Bestemmingsplan Engelenweide

Van donderdag 26 januari 2012 tot en met woensdag 7 maart 2012 ligt ter inzage in het gemeentehuis aan de Nieuwe Veenendaalseweg 75 in Rhenen het bestemmingsplan Engelenweide.

Burgemeester en wethouders van de gemeente Rhenen maken bekend dat de gemeenteraad in haar vergadering van 20 december 2011 het bestemmingsplan Engelenweide gewijzigd heeft vastgesteld en heeft besloten geen exploitatieplan vast te stellen. Het bestemmingsplan Engelenweide voorziet in de mogelijkheid om op het perceel Cuneraweg 362-364-366 13 woningen te bouwen.

Het bestemmingsplan is ten opzichte van het ontwerp gewijzigd vastgesteld. De wijzigingen hebben betrekking op:

  • Het vergroten van de bouwvlakken;

  • Het opnemen van een maximum inhoudsmaat van de woning.

Inzien

Het bestemmingsplan ligt, inclusief het raadsbesluit en alle onderliggende stukken, van donderdag 26 januari 2012 tot en met woensdag 7 maart 2012 voor belanghebbenden ter inzage.

Beroep

Belanghebbenden die in een eerder stadium een zienswijze naar voren hebben gebracht en belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten in een eerder stadium geen zienswijze naar voren te hebben gebracht, kunnen van donderdag 26 januari 2012 tot en met woensdag 7 maart 2012 beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’S-GRAVENHAGE.

Het besluit treedt in werking op donderdag 8 maart 2012, tenzij binnen bovengenoemde termijn, in samenhang met een ingesteld beroep, een afzonderlijk verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ‘S-GRAVENHAGE.

In dat geval treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Kopieën

Afschriften van de stukken zijn tegen betaling van de daarvoor verschuldigde leges algemeen verkrijgbaar.

Naar boven