Logo Noordwijk
Gewijzigde vaststelling ontwerp bestemmingsplan Noordwijk aan Zee – Witte Mavoterrein (NL.IMRO.0575.BPNAZWITTEMAVO-VA01)

Het college van burgemeester en wethouders van Noordwijk maakt op grond van artikel 3.8 lid 4 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerp bestemmingsplan ‘Noordwijk aan Zee – Witte Mavoterrein’ op 26 juni 2012 gewijzigd is vastgesteld door de gemeenteraad.

Het bestemmingsplan behelst het gebied van het voormalige Witte Mavoterrein te Noordwijk aan Zee, globaal begrensd door de Duinweg, het Piet Heinplein, de Piet Heinstraat en de Stijntjesduinstraat en voorziet in de planologische regeling van vijftien woningen, waaronder elf woningen ten behoeve van de Noordwijkse Woningstichting, drie vrijstaande woningen en een kleine particuliere woning.

De wijzigingen zijn beschreven in de ‘Nota beantwoording zienswijzen ontwerp bestemmingsplan Noordwijk aan Zee – Witte Mavoterrein’.

Tervisielegging

Het gewijzigd vastgestelde bestemmingsplan met de bijbehorende stukken, waaronder het raadsbesluit ligt met ingang van donderdag 12 juli 2002 tot en met donderdag 23 augustus 2012 voor een ieder ter visie in de Gemeentewinkel, Voorstraat 42 te Noordwijk. Het gewijzigd vastgestelde bestemmingsplan is ook digitaal in te zien op de website van de gemeente www.noordwijk.nl door links op de startpagina op de button ‘Bestemmingsplannen’ te klikken. Onder ‘Actueel nieuws bestemmingsplannen’ treft u het gewijzigd vastgestelde bestemmingsplan aan. U kunt ook op ‘Bestemmingsplannen in voorbereiding’ klikken en daar vindt u bestemmingsplan Noordwijk aan Zee – Witte Mavoterrein. Daarnaast is het plan ook digitaal in te zien op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl.

Beroep

Tijdens de termijn van tervisielegging kan tegen de gewijzigde vaststelling van het bestemmingsplan beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State door:

  • belanghebbenden die een zienswijze op het ontwerp bestemmingsplan hebben ingediend;

  • belanghebbenden die redelijkerwijs niet in staat zijn geweest tijdens de ter inzage legging van het ontwerp bestemmingsplan een zienswijze in te dienen;

  • belanghebbenden die bezwaar hebben tegen de wijzigingen die bij de vaststelling in het bestemmingsplan zijn aangebracht.

Een beroepschrift moet worden ingediend bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA, Den Haag. De indiener van een beroepschrift kan – als onverwijlde spoed dat gelet op de betrokken belangen vereist – een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de voorzitter van voornoemde afdeling. Zowel aan het instellen van beroep als een verzoek om voorlopige voorziening zijn kosten verbonden.

Inwerkingtreding

Het besluit tot gewijzigde vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking op de eerste dag na afloop van de beroepstermijn.

Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend, treedt het besluit niet in werking tot op dat verzoek is beslist.

Naar boven