Logo Montferland
Vastgesteld bestemmingsplan ‘Buitengebied, wijziging Melderstraat 30 in Didam’

Burgemeester en wethouders van Montferland, maken ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.9a en 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat zij in hun vergadering van 12 juni 2012 het wijzigingsplan ‘Buitengebied, wijziging Melderstraat 30 in Didam’ hebben vastgesteld.

Het wijzigingsplan voorziet, in het kader van woningsplitsing, in de realisatie van 1 nieuwe woning binnen de bestaande woning op het perceel Melderstraat 30 in Didam. De aanwezige bijgebouwen blijven behouden als bijgebouwen t.b.v. de bestaande en de nieuw te realiseren woning. De bestemming ‘Wonen’ op de percelen blijft gehandhaafd, maar wordt eveneens gesplitst in twee afzonderlijke bestemmingen ‘Wonen’.

Het plan ligt met ingang van 12 juli 2012 gedurende zes weken ter inzage bij de receptie van het gemeentehuis en is tevens via www.montferland.info en www.ruimtelijkeplannen.nl te raadplegen. Gedurende die termijn kunnen belanghebbenden die een zienswijze hebben ingediend en belanghebbenden die kunnen aantonen redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest een zienswijze kenbaar te maken bij burgemeester en wethouders, beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage.

Het besluit treedt in werking daags na afloop van bovengenoemde termijn, tenzij binnen de beroepstermijn in samenhang met een ingediend beroep een afzonderlijk verzoek om een voorlopige voorziening bij de voorzitter van bovengenoemde afdeling van de Raad van State is ingediend. Het besluit treedt dan niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Didam, 10 juli 2012

Burgemeester en wethouders van Montferland.

Naar boven