Logo Cromstrijen
Ontwerpbestemmingsplan Torensteepolder ter inzage

Burgemeester en wethouders van Cromstrijen maken bekend dat ingevolge artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening met ingang van 9 juli 2012 het ontwerpbestemmingsplan ‘Torensteepolder’, met bijbehorende stukken, gedurende acht weken voor een ieder ter inzage ligt en kan worden geraadpleegd tijdens de openingsuren van de gemeente.

Ter inzage legging

Het ontwerpbestemmingsplan met bijbehorende stukken ligt vanaf 9 juli 2012 tot en met 2 september 2012 voor een ieder ter inzage in het gemeentehuis. Tegen betaling van leges kan een afschrift verstrekt worden van de ter inzage gelegde stukken. U kunt het besluit en de bijbehorende stukken ook digitaal terugvinden op de website www.ruimtelijkeplannen.nl.

Inhoud ontwerpbestemmingsplan

Het ontwerpbestemmingsplan Torensteepolder voorziet in de ontwikkeling van een nieuw woongebied aan de zuidzijde van Numansdorp. Het plan voorziet tevens in een oostelijke ontsluitingsweg. Ten opzichte van het voorontwerp is het bestemmingsplan op een aantal onderdelen aangepast in verband met ingekomen inspraak- en vooroverlegreacties.

Indienen zienswijzen

Gedurende de periode van acht weken dat het ontwerp bestemmingsplan ter inzage ligt, kan een ieder bij de gemeenteraad een schriftelijke of mondelinge gemotiveerde zienswijze naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen (geen e-mail) dienen gericht te worden aan de gemeenteraad van de gemeente Cromstrijen, Postbus 7400, 3280 AE in Numansdorp. Voor het mondeling naar voren brengen van zienswijzen of het inwinnen van informatie kan contact worden opgenomen met mevrouw Y.L.M. Lanooij van het taakveld Ruimtelijke Ontwikkeling van de gemeente Cromstrijen, telefoonnummer (0186) 656119 (maandag tot en met donderdag). Bij afwezigheid van mevrouw Lanooij kunt u contact opnemen met mevrouw Van der Venne, telefoonnummer (0186) 656164.

Beroep

Voor de goede orde wijzen wij u erop dat indien u tegen het ontwerpbesluit geen zienswijzen heeft ingediend, u dan ook geen beroep kunt instellen bij de Raad van State, tenzij: u kunt aantonen dat u redelijkerwijs niet in staat bent geweest tijdig zienswijzen in te dienen, of u zienswijzen heeft tegen wijzigingen die bij het geven van het besluit ten opzichte van het ontwerpbesluit zijn aangebracht.

Naar boven