WIjzigingsplan ‘Zeehaven- en industrieterrein Sloe 1994, 2e herziening, gedeelte Estlandweg, 2011’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Borsele maken op grond van artikel 3.9a, lid 1 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat zij bij besluit van 10 januari 2012 het ontwerp van het wijzigingsplan ‘Zeehaven- en industrieterrein Sloe 1994, 2e herziening, gedeelte Estlandweg, 2011’ ongewijzigd hebben vastgesteld.

Inhoud wijzigingsplan

Het wijzigingsplan voorziet in een regeling voor het realiseren van een windturbine aan de Estlandweg in het Sloegebied.

Terinzagelegging

Het vaststellingsbesluit en het wijzigingsplan liggen in de periode van 2 februari 2012 t/m 14 maart 2012 ter inzage in het gemeentehuis van Borsele, Stenevate 10 in Heinkenszand. Het gemeentehuis is geopend van maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 12.30 uur. Daarnaast zijn het vaststellingsbesluit en het wijzigingsplan gedurende genoemde periode digitaal in te zien op de gemeentelijke website www.borsele.nl/bestemmingsplan .

Beroep

Op grond van artikel 8.2, lid 1 sub c van de Wet ruimtelijke ordening kan een belanghebbende gedurende de termijn van terinzagelegging schriftelijk beroep instellen tegen het besluit tot vaststelling van het wijzigingsplan bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage.

Voorlopige voorziening

Daarnaast kan degene die beroep heeft ingediend en een spoedeisend belang heeft een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Inwerkingtreding wijzigingsplan

Het besluit tot vaststelling van het wijzigingsplan treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend, wordt de werking van het besluit opgeschort totdat op het verzoek is beslist.

Heinkenszand, 1 februari 2012

Naar boven