Logo Berkelland
Definitief besluit omgevingsvergunning ABCTA terrein nabij de Mr. Nelissenstraat 47 t/m 55 in Beltrum

Op 26 juni 2012 heeft het college van burgemeester en wethouders van Berkelland besloten om de omgevingsvergunning te verlenen.

Deze omgevingsvergunning is verleend om te mogen afwijken van het bestemmingsplan voor het planologisch maken van woningbouw op het ABCTA terrrein nabij de Mr. Nelissenstraat 47–55 in Beltrum.

Het definitieve besluit met bijlagen kunt u met ingang van 11 juli 2012 inzien bij de Publiekswinkel, Marktstraat 1 in Borculo.

Een belanghebbende kan vanaf 12 juli tot en met 22 augustus 2012, tegen dit besluit beroep instellen bij de rechtbank in Zutphen, Postbus 205, 7200 AE in Zutphen. Het instellen van beroep is mogelijk voor belanghebbenden die bij het college van burgemeester en wethouders tijdig zienswijzen inbrachten tegen het ontwerpbesluit en voor belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij daartoe redelijkwijs niet in staat zijn geweest. Het projectbesluit treedt in werking op de dag na einde beroepstermijn (donderdag) tenzij binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de Voorzieningenrechter van de Rechtbank. Een belanghebbende kan zo’n verzoek pas indienen nadat hij in beroep is gegaan.

Deze publicatie, het projectbesluit en de bijlagen zijn ook te lezen via de gemeentelijke website (www.gemeenteberkelland.nl, onder ‘Actueel’ en ‘Ruimtelijke plannen’).

Naar boven