Logo Loppersum
Ontwerpbestemmingsplan ‘Colpende’ te Middelstum

Burgemeester en wethouders van Loppersum maken ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) bekend, dat vanaf 9 juli 2012 het ontwerpbestemmingsplan ‘Colpende’ voor eenieder ter inzage ligt. Dit ontwerpbestemmingsplan is opgesteld om de bouw van een complex met huur- en zorgappartementen op het perceel plaatselijk bekend Colpende 21a mogelijk te maken.

Vanwege de zomervakantie is er voor gekozen om het ontwerpbestemmingsplan acht weken ter inzage te leggen, in plaats van de normale duur van zes weken. De inzage termijn loopt derhalve van 9 juli 2012 tot en met 3 september 2012.

Het ontwerpbestemmingsplan ligt voor eenieder op de volgende wijzen ter inzage:

  • digitaal via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl

  • digitaal als pdf-bestand op de gemeentelijke website www.loppersum.nl onder de rubriek ‘actueel’ – ‘bestemmingsplannen’;

  • op papier tijdens de openingsuren bij de publieksbalie in het gemeentehuis, Molenweg 12 te Loppersum.

Gedurende de inzage termijn kan eenieder schriftelijk en mondeling zienswijzen kenbaar maken. Uw schriftelijke zienswijze kunt u richten aan de gemeenteraad, postbus 25, 9919 ZG Loppersum. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u via telefoonnummer 0596-548200 een afspraak maken met de heer N. Poort van de afdeling Maatschappelijke en Ruimtelijke Ontwikkeling.

De gemeenteraad neemt een besluit over de vaststelling van het bestemmingsplan waarbij de raad de eventueel ingediende zienswijzen betrekt.

Naar boven