Bekendmaking Wet geluidhinder, Smallekamplaan, Uitgeest

De directeur van de Milieudienst IJmond maakt namens het dagelijks bestuur van de Milieudienst IJmond het volgende bekend.

Het ontwerpbesluit hogere waarden Wet geluidhinder voor Bestemmingsplan Appartementen Smallekamplaan te Uitgeest is genomen.

Burgemeester en Wethouders van Uitgeest hebben ten behoeve van het ‘Ontwerpbestemmingsplan Appartementen Smallekamplaan’ een verzoek om vaststelling van hogere waarden ingediend in het kader van de Wet geluidhinder bij de Milieudienst IJmond. Het hogerewaardenbesluit heeft betrekking op wegverkeerslawaai en railverkeerslawaai.

De bevoegdheid van het college tot vaststelling van hogere waarden Wet geluidhinder is gedelegeerd aan het dagelijks bestuur van de Milieudienst IJmond. De directeur van de Milieudienst IJmond is van plan een Besluit hogere waarden Wet geluidhinder te nemen ten behoeve van Bestemmingsplan Appartementen Smallekamplaan te Uitgeest.

Het ontwerpbesluit, met de daarop betrekking hebbende stukken, ligt vanaf 27 januari 2012 gedurende zes weken op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur ter inzage bij de Milieudienst IJmond, Stationsplein 48b te Beverwijk en van maandag t/m donderdag van 09.00 uur tot 17.00 uur, vrijdags van 09.00 t/m 12.00 uur bij de receptie van het gemeentehuis van Uitgeest, Middelweg 28 te Uitgeest.

Binnen de bovenstaande termijn kan eenieder schriftelijk of mondeling zienswijzen naar voren brengen bij de directeur van de Milieudienst IJmond. Schriftelijke zienswijzen kunnen kenbaar gemaakt worden bij de Milieudienst IJmond, Postbus 325, 1940 AH Beverwijk, onder vermelding van ‘Ontwerpbesluit hogere waarden Wet geluidhinder bestemmingsplan Appartementen Smallekamplaan’. Voor mondelinge zienswijzen kunt u telefonisch een afspraak maken met de Milieudienst IJmond, telefoonnummer 0251-26 38 63.

Naar boven