Logo Rijnwoude
Voorbereidingsbesluit Oog van Koudekerk

Burgemeester en wethouders van Rijnwoude maken ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.7 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad van Rijnwoude in zijn vergadering van 4 juli 2012 heeft verklaard dat een bestemmingsplan wordt voorbereid (een voorbereidingsbesluit) voor het gebied dat globaal is gelegen tussen de Lagewaard en de Hoogewaard in Koudekerk aan den Rijn (het Oog van Koudekerk, bestaande uit Rijnpark en het bedrijventerrein Hoogewaard). De raad heeft bepaald dat het besluit in werking treedt op de dag na de bekendmaking van dit besluit.

Het raadsbesluit en de bijbehorende tekening liggen vanaf 12 juli 2012 voor eenieder ter inzage in het gemeentehuis van Rijnwoude, Frederik van Eedenplein 4 te Hazerswoude-Rijndijk bij de publieksbalie van maandag t/m vrijdag van 08.30–12.30 uur, op donderdagavond van 17.00–20.00 uur en ook op woensdagmiddag op afspraak van 13.30–16.00 uur. Dit voorbereidingsbesluit kunt u tevens via de gemeentelijke website (www.rijnwoude.nl via ondernemen → bestemmingsplannen) en op www.ruimtelijkeplannen.nl raadplegen via het zoekvak ID onder vermelding van NL.IMRO.1672.VBKR12Hoogewaard-VG01. Deze mogelijkheid wordt u ook geboden bij de publieksbalie in het gemeentehuis.

Het is op grond van artikel 8.5 van de Algemene wet bestuursrecht niet mogelijk om tegen een voorbereidingsbesluit bezwaar te maken of beroep in te stellen.

Hazerswoude-Rijndijk, 11 juli 2012

Burgemeester en wethouders van Rijnwoude, de secretaris, A.J.E. van der Werf-Bramer.

De burgemeester, A. Latenstein van Voorst-Woldringh.

Naar boven