Logo Leiden
Ontwerp omgevingsvergunning Andries Schotkade

Op 3 juli 2012 heeft het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Leiden besloten de ontwerp omgevingsvergunning Andries Schotkade, NL.IMRO.0546.PB00039-0201, tezamen met de bijbehorende ruimtelijke onderbouwing, vrij te geven voor het indienen van zienswijzen.

De ontwerp omgevingsvergunning betreft het mogelijk maken van het plaatsen van een woonboot in een zijtak van de Vliet/Trekvliet ter hoogte van de kruising tussen de Andries Schotkade en de Schelpenkade. In dit gedeelte zijn zes woonboten aanwezig. De bedoeling is om hier een zevende woonboot te plaatsen.

De ontwerp omgevingsvergunning maakt deze ontwikkeling op de genoemde locatie mogelijk.

Ter inzage

De digitale versie van de ontwerp omgevingsvergunning is beschikbaar op de website van de gemeente Leiden www.leiden.nl/ruimtelijkeordening en via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Een papieren versie ligt vanaf maandag 9 juli t/m maandag 20 augustus 2012 ter inzage ter inzage:

  • in het atrium van het stadhuis (Stadhuisplein 1) en bij het servicepunt Bouwen en Wonen (Stadsbouwhuis), maandag t/m vrijdag van 8.30–17.00 uur (donderdag tot 20.00 uur) en zaterdag van 9.00–13.00 uur.

Zienswijze

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan een ieder zijn of haar zienswijze (zowel schriftelijk als mondeling) op de ontwerp omgevingsvergunning indienen bij burgemeester en wethouders van de gemeente Leiden. Een schriftelijke zienswijze moet geadresseerd worden aan het college van b&w, postbus 9100, 2300 PC Leiden Het is ook mogelijk per e-mail te reageren. Een e-mailbericht kunt u sturen naar: sleutel@leiden.nl onder vermelding van ‘zienswijze Andries Schotkade’. Een mondelinge zienswijze kan naar voren worden gebracht na voorafgaande afspraak via het secretariaat van het team ORO, tel. (071) 5165232.

Informatie

Nadere informatie bij het Servicepunt Bouwen en Wonen (Stadsbouwhuis), Langegracht 72, tel. (071) 5165502, e-mail: service.bowo@leiden.nl.

Naar boven