Ontwerpbestemmingsplan ‘Appartementen Smallekamplaan’ te Uitgeest

Burgemeester en wethouders van Uitgeest maken ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Appartementen Smallekamplaan’ met ingang van 27 januari 2012 gedurende zes weken voor eenieder ter inzage ligt.

Het ontwerpbestemmingsplan omvat de bouw van drie appartementencomplexen met daarin 50 starterswoningen nabij Waldijk 1 te Uitgeest (kadastraal bekend Uitgeest sectie HA nummer 1474).

Inzage

Het ontwerpbestemmingsplan en de daarop betrekking hebbende stukken kunnen worden ingezien bij de Publieksbalie in het gemeentehuis aan de Middelweg 28 te Uitgeest. Tevens zijn het ontwerpbestemmingsplan en de bijbehorende stukken in te zien op onze website www.uitgeest.nl. Het digitale ontwerpbestemmingsplan is in te zien op de landelijke voorziening voor ruimtelijke plannen. Het adres hiervoor is www.ruimtelijkeplannen.nl.

Wij merken volledigheidshalve op dat de Crisis- en herstelwet op dit project van toepassing is. Dit houdt onder andere in dat het relativiteitsvereiste van toepassing is. Daarnaast wordt er ook nog een hogere waardenprocedure op grond van de Wet geluidhinder gevoerd voor dit project. Deze stukken liggen separaat ter inzage.

Zienswijze

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan eenieder omtrent het ontwerpbestemmingsplan schriftelijk of mondeling een zienswijze kenbaar maken. U kunt uw schriftelijke zienswijze richten aan de Gemeenteraad van de gemeente Uitgeest, Postbus 7, 1910 AA Uitgeest. Mondelinge zienswijzen kunnen naar voren worden gebracht tijdens de openstelling van het gemeentehuis. U kunt hiervoor contact opnemen met de heer B. Visser, tel. 0251-36 11 70.

Naar boven