Logo Loppersum
Ontwerpbestemmingsplan D. Triezenbergstraat 30 te Stedum

Burgemeester en wethouders maken, ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, bekend dat gedurende zes weken, van dinsdag 10 juli 2012 tot en met maandag 20 augustus 2012, het ontwerpbestemmingsplan D. Triezenbergstraat 30 te Stedum voor eenieder ter inzage ligt. Dit ontwerpbestemmingsplan is opgesteld ten behoeve van het herzien van de bestemming, van het perceel naast de woon- en werklocatie aan de D. Triezenbergstraat 30 te Stedum, van ‘landelijk gebied I’ naar ‘woongebied’ met de aanduiding ‘bedrijf’ en ten behoeve van het bouwen van een schuur in het kader van wonen en werken.

Het ontwerpbestemmingsplan ligt voor eenieder op de volgende wijzen ter inzage:

  • Digitaal via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl;

  • Digitaal als PDF op de gemeentelijke website www.loppersum.nl, onder de rubriek ‘Actueel → Bestemmingsplannen’;

  • Op papier tijdens de openingstijden bij de publieksbalie in het gemeentehuis, Molenweg 12 te Loppersum.

Gedurende de inzage termijn kan eenieder schriftelijk en mondeling een zienswijze kenbaar maken. Uw schriftelijke zienswijze kunt u richten aan de gemeenteraad, Postbus 25, 9919 ZG Loppersum. Voor het indienen van een mondelinge inspraakreactie kunt u een afspraak maken met mevrouw N. Efdée, bereikbaar via telefoonnummer 0596-548200.

De gemeenteraad neemt een besluit over de vaststelling van het bestemmingsplan waarbij de raad de eventueel ingediende zienswijzen betrekt.

Burgemeester en wethouders van de gemeente Loppersum.

Naar boven