Logo Dalfsen
Vastgesteld bestemmingsplan ‘4e herziening Bestemmingsplan Nieuwleusen 2007, actualisering’

Burgemeester en wethouders van Dalfsen maken bekend dat op grond van artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening, de gemeenteraad van Dalfsen op 25 juni 2012 het volgende bestemmingsplan gewijzigd heeft vastgesteld:

  • Bestemmingsplan 4e herziening Bestemmingsplan Nieuwleusen 2007, actualisering’

Het plan heeft betrekking op:

  • a. De realisering van een therapeutisch centrum aan de noordzijde van het gezondheidcentrum in Nieuwleusen (tussen de Wieken de Burg. Backxlaan);

  • b. Het uitbreiden van de kleedaccommodatie van Union SV en het bouwen van een ballenhok en een opslagloods op het sportcomplex aan de Kon. Julianalaan;

  • c. Het uitbreiden van de bakkerij aan de Den Hulst nr. 58 met een lunchroom;

  • d. Het bestemmen van het voormalige kantoorgebouw Burg. van Haersoltestraat nr. 41 tot woning;

  • e. Het bestemmen van het pand Meeleweg 4 tot bedrijfswoning.

Bij de vaststelling van het plan zijn voor de onderdelen a en b kleine wijzigingen aangebracht door de gemeenteraad ten opzichte van het ontwerpplan zoals dit ter inzage heeft gelegen.

Het vastgestelde bestemmingsplan ligt met ingang van 11 juli 2012 tot en met 21 augustus 2012 voor eenieder ter inzage bij de receptie in het gemeentehuis te Dalfsen.

Ook kunt u het vastgestelde bestemmingsplan inzien via www.ruimtelijkeplannen.nl. De bestanden zijn beschikbaar op http://ro.dalfsen.nl.

Instellen beroep

Beroep tegen dit besluit kan ingesteld worden bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Dit is gedurende bovengenoemde termijn mogelijk voor:

  • belanghebbenden die het niet eens zijn met dit besluit en die tijdig hun zienswijze hebben ingediend;

  • belanghebbenden die het niet eens zijn met de aangebrachte wijzigingen;

  • belanghebbenden die redelijkerwijs niet in staat zijn geweest tijdig een zienswijze in te dienen.

  • De beroepsgronden moeten in het beroepschrift worden opgenomen en kunnen na afloop van de beroepstermijn (de termijn van terinzagelegging van zes weken) niet meer worden aangevuld.

Een besluit tot vaststelling van een bestemmingsplan treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Het instellen van beroep heeft geen schorsende werking.

Indien tijdens de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening wordt ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State wordt de werking van het besluit opgeschort totdat op dat verzoek is beslist.

Voor zowel de behandeling van een beroepschrift als een verzoek om voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd.

Naar boven