Logo Vlissingen
Voorbereidingsbesluit Scheldekwartier

Burgemeester en wethouders van de Gemeente Vlissingen maken, ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.7 van de Wet ruimtelijke ordening jo. art. 3:42 van de Algemene wet bestuursrecht, bekend dat de gemeenteraad in zijn vergadering van 26 juni 2012 heeft besloten, dat bestemmingsplannen worden voorbereid voor het plangebied Scheldekwartier, zoals aangegeven op de bij dit besluit behorende tekening.

De inwerkingtreding van het voorbereidingsbesluit is bepaald op de eerste dag na publicatie, te weten 12 juli 2012. Het voorbereidingsbesluit en de bijbehorende tekening ligt met ingang van de dag van inwerkingtreding voor een periode van zes weken voor eenieder ter inzage in de hal van het stadhuis, Paul Krugerstraat 1.

Het voorbereidingsbesluit is met ingang van 11 juli 2012 te raadplegen via het webadres www.vlissingen.nl/bestemmingsplannen (rubriek voorbereidingsbesluiten). De digitale versie van het voorbereidingsbesluit is raadpleegbaar via de wettelijk verplicht gestelde website www.ruimtelijkeplannen.nl, waar het voorbereidingsbesluit te vinden is onder het planidentificatienummer NL.IMRO.0718.VBSK03-VG01 (Scheldekwartier). De website is ook te bereiken via het hiervoor genoemde webadres van de gemeente, waar een link staat aangegeven naar genoemde landelijke website.

Tegen dit besluit kan geen bezwaar en/of beroep worden ingesteld.

Vlissingen, 11 juli 2012

Burgemeester en wethouders voornoemd, De gemeentesecretaris, J.J. van Houdt.

De burgemeester, R.H. Roep.

Naar boven