Logo Schinnen
Kennisgeving voorbereidingsbesluit Mulderwegske te Thull

De gemeenteraad van Schinnen heeft op 28 juni 2012 in overeenstemming met het bepaalde in artikel 3.7 Wro verklaard, dat een bestemmingsplan wordt voorbereid voor het buitengebied van de gemeente Schinnen waarbij is bepaald, dat het genomen voorbereidingsbesluit geldt voor het perceel plaatselijk gelegen aan het Mulderwegske te Thull, kadastraal bekend, Schinnen, sectie C, nummer 4286.

Dit besluit treedt in werking op dag volgende op de bekendmaking van dit besluit en heeft een werkingsduur van één jaar.

Het voorbereidingsbesluit met de daarop betrekking hebbende stukken ligt met ingang van 5 juli 2012 voor een ieder ter inzage in het gemeentehuis. Het gemeentehuis, gelegen aan de Scalahof 1 te Schinnen, is geopend op werkdagen van 09.00 tot 12.00 uur (met uitzondering van de woensdagmorgen) en woensdagmiddag van 14.00 tot 17.00 uur. Tevens kan het bestemmingsplan worden geraadpleegd op www.ruimtelijkeplannen.nl. Het voorbereidingsbesluit heeft als identificatienummer NL.IMRO.0962.VBBBUI00003-VG01.

Wettelijk is bepaald dat tegen het voorbereidingsbesluit geen bezwaar of beroep kan worden ingesteld.

Naar boven