Logo Gouda
Ontwerpomgevingsvergunning Margrietplein

Burgemeester en Wethouders van Gouda maken bekend dat zij voornemens zijn om met toepassing van artikel 2.12 lid 1, sub a onder 3° van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) af te wijken van de regels van het geldende bestemmingsplan Korte Akkeren’ voor het bouwen van 31 eengezinswoningen aan het Margrietplein.

Het bouwplan is in strijd met het bestemmingsplan omdat de verkaveling van het bouwplan niet past binnen de bestemmings- en bouwvlakken van de geldende bestemmingen.

Door afgifte van deze vergunning wordt toestemming verleend hiervan af te wijken.

De aanvraag, de ontwerpomgevingsvergunning en de bijbehorende stukken liggen van 5 juli tot en met 15 augustus 2012 voor eenieder op de volgende wijzen ter inzage:

  • op papier tijdens openingsuren in het Huis van de Stad, Burgemeester Jamesplein 1 te Gouda

  • digitaal via de website www.gouda.nl/ruimtelijkeplannen

Gedurende deze termijn is het voor eenieder mogelijk om schriftelijk dan wel mondeling zienswijzen in te dienen omtrent de omgevingsvergunning. Schriftelijke zienswijzen kunt u verzenden aan de gemeente Gouda, ter attentie van de afdeling Ruimtelijk Beleid en Advies, postbus 1086, 2800 BB Gouda.

Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken via de heer B. van Oosten via telefoonnummer: 0182-588242 of mail bert.vanoosten@gouda.nl.

Gouda, 4 juli 2012

Naar boven