Logo Hellendoorn
Ontwerpbestemmingsplannen tot herziening van het bestemmingsplan ‘Buitengebied 2009’ voor de lcoaties Molenweg 53a te Haarle en Ligtenbergerweg nabij 17 te Nijverdal

Bij het loket Bouwen, milieu en openbare ruimte in het huis voor Cultuur en Bestuur, Willem Alexanderstraat 7, 7442 MA Nijverdal liggen vanaf zaterdag 7 juli 2012 gedurende zes weken, derhalve tot en met vrijdag 17 augustus 2012 twee ontwerpbestemmingsplannen ter inzage. Het loket is geopend op werkdagen van 09.00 uur tot 12.00 uur en buiten deze tijden op afspraak, telefoon 0548-630 214. Voorts zijn de ontwerpbestemmingsplannen in te zien en te downloaden via de website van de gemeente (http://www.hellendoorn.nl/diensten/projecten/bestemmingsplannen/in-procedure/buitengebied). Ga vervolgens naar het bestemmingsplan voor de locatie Molenweg 53a te Haarle en/of Ligtenbergerweg nabij 17 te Nijverdal. Inzien is ook mogelijk via de landelijke site.

Het adres voor het plan Molenweg 53 a te Haarle is:

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0163.BPBUMOLENWEG53A-ON01. Het adres voor het plan Ligtenbergerweg nabij 17 is:

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0163.BPBULIGTENBERGERWG-ON01.

Het plangebied voor de locatie Molenweg 53a te Haarle wordt begrensd door het gebied tussen de woonadressen Molenweg 53 en Molenweg 55 te Haarle. Het plangebied voor de locatie Ligtenbergerweg nabij 17 te Nijverdal betreft het gebied direct ten noorde van de woning Ligtenbergerweg 17 te Nijverdal.

Met dit bestemmingsplan wordt beoogd binnen elk van de bestemmingsplannen een compensatiewoning te realiseren na beëindiging en sloop van het agrarisch bedrijf Molenweg 53 te Haarle.

Tijdens de hiervoor genoemde periode van terinzageligging kan eenieder naar keuze schriftelijk of mondeling of elektronisch per e-mail een zienswijze omtrent het ontwerpbestemmingsplan indienen bij de gemeenteraad van Hellendoorn, Postbus 200, 7440 AE in Nijverdal (of elektronisch naar gemeentebestuur@Hellendoorn.nl).

Een zienswijze dient te zijn ondertekend en dient tenminste de volgende gegevens te bevatten:

  • uw naam en adres;

  • een dagtekening;

  • een omschrijving van het bestreden besluit;

  • de gronden waarop uw zienswijze stoelt (de motivering).

Naar boven