Logo Hellendoorn
Ontwerpbestemmingsplan herziening bestemmingsplan “Buitengebied 2009” voor de locatie Eekwielensweg 7a te Haarle

Bij het loket Bouwen, milieu en openbare ruimte in het huis voor Cultuur en Bestuur, Willem Alexanderstraat 7, 7442 MA Nijverdal ligt vanaf 30 juni 2012 gedurende zes weken, derhalve tot en met vrijdag 10 augustus 2012 het ontwerpbestemmingsplan ‘Herziening Buitengebied Eekwielensweg 7a te Haarle’ ter inzage. Het loket is geopend op werkdagen van 09.00 uur tot 12.00 uur en buiten deze tijden op afspraak, telefoon 0548-630 214. Het bestemmingsplan is tevens te raadplegen via de site:

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0163.BPBUEEKWIELENWEG7A-ON01. Tevens is het plan te raadplegen op de site van de gemeente Hellendoorn via de link:

http://www.hellendoorn.nl/diensten/projecten/bestemmingsplannen/in-procedure/buitengebied/. Ga vervolgens naar het bestemmingsplan ‘Herziening Buitengebied Eekwielensweg 7a te Haarle’.

Het plangebied wordt begrensd door het bestemmingsvlak ‘Wonen’ en achterliggende agrarische gronden naast de locatie Eekwielensweg 7 te Haarle. Met dit bestemmingsplan wordt beoogd het bestemmingsvlak te wijzigen, zodat de woning op een grotere afstand van de weg gerealiseerd kan worden. Daarnaast wordt de woning uitgevoerd met een lessenaarsdak, waardoor de vormgeving afwijkt van hetgeen normaal gebruikelijk is.

Tijdens de hiervoor genoemde periode van terinzageligging kan een ieder naar keuze schriftelijk of mondeling of elektronisch per e-mail een zienswijze omtrent het ontwerpbestemmingsplan indienen bij de gemeenteraad van Hellendoorn, Postbus 200, 7440 AE in Nijverdal (of elektronisch naar gemeentebestuur@Hellendoorn.nl).

Een zienswijze dient te zijn ondertekend en dient tenminste de volgende gegevens te bevatten:

  • uw naam en adres;

  • een dagtekening;

  • een omschrijving van het bestreden besluit;

  • de gronden waarop uw zienswijze stoelt (de motivering).

Naar boven