Logo Zuidplas
Bekendmaking Wet geluidhinder, ontwerpbesluiten vaststellen hogere waarden geluid

Burgemeester en wethouders zijn van plan de volgende besluiten te nemen:

  • ’s Gravenweg te Nieuwerkerk aan den IJssel: het vaststellen van hogere geluidswaarden voor het realiseren van woningbouw in het bestemmingsplan Groene Zoom.

  • Burgemeester Klinkhamerweg 22 te Zevenhuizen: het vaststellen van hogere geluidswaarden voor het realiseren van een nieuw te bouwen woning.

  • Noordeinde 8 te Zevenhuizen: het vaststellen van hogere geluidswaarden voor het realiseren van een nieuwe woning, ter vervanging van een bestaande woning.

Deze ontwerpbesluiten en de daarbij behorende stukken kunt u van 5 juli tot en met 15 augustus 2012 inzien bij de gemeente Zuidplas.

U kunt uw schriftelijke zienswijzen over een ontwerpbesluit gedurende deze periode bij het college van burgemeester en wethouders van Zuidplas indienen, per adres Omgevingsdienst Midden-Holland, Postbus 45, 2800 AA Gouda. Voor mondelinge zienswijzen kunt u contact opnemen met de Omgevingsdienst Midden-Holland (telefoon 0182-545700).

Belanghebbenden die tijdig hun zienswijzen naar voren brengen over een ontwerpbesluit, kunnen later beroep instellen tegen een definitief besluit.

Inzage

Voor inzage kunt u tijdens kantooruren terecht in het gemeentehuis van Zuidplas, Raadhuisplein 1 te Nieuwerkerk aan den IJssel (telefoon 0180-330300). Voor inzage buiten kantooruren kunt u een afspraak maken.

Deze bekendmaking staat ook op de website van de Omgevingsdienst Midden-Holland, www.odmh.nl.

Naar boven