Logo Alphen aan den Rijn
Verleende omgevingsvergunning voor bouwen jongerenvoorziening

Burgemeester en wethouders van gemeente Alphen aan den Rijn maken bekend dat zij, op grond van artikel 2.12, lid 1 sub a onder 3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht, een omgevingsvergunning hebben verleend voor het bouwen van een jongerenvoorziening (De Brug) nabij de kruising Emmalaan/Hoorn te Alphen aan den Rijn.

De omgevingsvergunning is gevraagd voor het bouwen van een jongerenvoorziening (De Brug) nabij de kruising Emmalaan/Hoorn te Alphen aan den Rijn, kadastraal bekend Gemeente Alphen aan den Rijn, sectie A nummer 8067. Het bouwen van een jongerenvoorziening is in strijd met het geldende bestemmingsplan ‘Alphen West’. Om mee te kunnen werken aan de aanvraag is een afwijking van het bestemmingsplan door middel van een ‘projectafwijkingsbesluit’ als bedoeld in artikel 2.12, eerste lid, sub a, onder 3 van de Wabo vereist.

Het ontwerpbesluit met de bijbehorende stukken hebben vanaf 4 juli 2012 gedurende 6 weken ter inzage gelegen.

Ter inzage

De omgevingsvergunning en de daarop betrekking hebbende stukken kunnen worden ingezien bij de Informatiebalie van het stadhuis, Stadhuisplein 1, geopend op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur, op vrijdagavond van 18.30 tot 20.00 uur en op zaterdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur. De stukken zijn ook digitaal in te zien op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Binnen zes weken na bekendmaking van het besluit kan door een belanghebbende tegen de omgevingsvergunning beroep worden ingesteld bij de Rechtbank te ’s-Gravenhage, sector bestuursrecht, Postbus 20302, 2500 EH Den Haag, mits de belanghebbende een zienswijze heeft ingebracht gedurende de periode dat het ontwerp ter inzage lag, dan wel de belanghebbende niet verweten kan worden dat geen zienswijze is ingediend. Een verzoek tot schorsing of een voorlopige voorziening kan worden gericht aan de voorzieningenrechter van de Rechtbank te ’s- Gravenhage, sector bestuursrecht, Postbus 20302, 2500 EH ’s- Gravenhage.

Naar boven