Logo Hendrik-Ido-Ambacht
Voorbereidingsbesluit Noordoevers

Burgemeester en wethouders van de gemeente Hendrik-Ido-Ambacht maken op grond van het bepaalde in artikel 3.7 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad van Hendrik-Ido-Ambacht in zijn vergadering 11 juni 2012 heeft verklaard dat een bestemmingsplan wordt voorbereid (een voorbereidingsbesluit) voor het gebied Noordoevers.

Het gebied wordt globaal begrensd door de Veersedijk, de gemeentegrens met Zwijndrecht, de Strooppot, de Noord, de Rietbaan en de insteekhaven bij het Citadelterrein, volgens bijgevoegde verbeelding.

De raad heeft bepaald dat het besluit in werking treedt op de dag na de bekendmaking.

Stukken ter inzage

Het raadsbesluit en de bijbehorende verbeelding liggen vanaf 4 juli 2012, tijdens openingstijden, voor eenieder ter inzage in het informatiecentrum van het gemeentehuis van Hendrik-Ido-Ambacht, Weteringsingel 1 te Hendrik-Ido-Ambacht en in de bibliotheek aan de Hoge Kade 52 te Hendrik-Ido-Ambacht.

De bronbestanden zijn geplaatst op http://ro.h-i-ambacht.nl/0531/0531/7E6A5E2F-F0CC-494B-A0EB-D8B6A1B87F55/

Op de site ruimtelijkeplannen.nl, identificatienummer (IDN): NL.IMRO.0531.vbNoordoeversTra.3001, zijn de bestanden geplaatst.

Op de gemeentelijke website www.h-i-ambacht.nl onder de naam Voorbereidingsbesluit Noordoevers in de rubriek ‘ruimtelijke plannen’ onder ‘wonen en wijken’ vindt u de pdf-bestanden.

Het is op grond van het bepaalde in artikel 8.5 van de Algemene wet bestuursrecht niet mogelijk om tegen een voorbereidingsbesluit bezwaar te maken of beroep in te stellen.

Naar boven