Logo Culemborg
Ontwerpbesluit omgevingsvergunning Koopmansgildeplein 14 in Culemborg

Burgemeester en wethouders van Culemborg maken ingevolge paragraaf 3.3. van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) en afdeling 3.4. van de Algemene wet bestuursrecht (Awb) bekend dat zij het voornemen hebben een omgevingsvergunning te weigeren. De omgevingsvergunning heeft betrekking op het het bouwen van een tijdelijke overkapping aan de het Koopmansgildeplein 14 in Culemborg.

Teneinde geen medewerking te kunnen verlenen aan voornoemde activiteiten zijn burgemeester en wethouders voornemens om op grond van artikel 2.10 lid 2 geen medewerking te verlenen met een afwijkingsbesluit van het bestemmingsplan met een tijdelijke instandhoudingstermijn.

De aanvraag, het ontwerpbesluit en de bijbehorende stukken kunnen met ingang van 5 juli 2012 gedurende zes weken, dus tot en met 16 augustus 2012, door eenieder worden ingezien bij de afdeling Vergunningen, Handhaving & Juridischezaken te Culemborg en via de website van de gemeente.

Zienswijzen

Eenieder kan gedurende de termijn van terinzagelegging, dus van 21 juni 2012 tot en met 2 augustus 2012, zijn of haar zienswijze schriftelijk of mondeling naar voren brengen.

Schriftelijke zienswijzen dienen te worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders van Culemborg, Postbus 136, 4100 AC te Culemborg.

Mondelinge zienswijzen kunnen op afspraak worden ingebracht bij de afdeling Vergunningen, Handhaving & Juridischezaken. U kunt hiervoor telefonisch een afspraak maken via telefoonnummer 0345-47 77 00

Culemborg, 19 juni 2012

Burgemeester en Wethouders van Culemborg.

Naar boven