Logo Epe
Ontwerp bestemmingsplan ‘Partiële herziening bestemmingsplan buitengebied, camping de Helfterkamp te Vaassen’

Burgemeester en wethouders van Epe maken bekend dat met ingang van 4 juli 2012 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage ligt het ontwerp bestemmingsplan ‘Partiële herziening bestemmingsplan buitengebied, camping De Helfterkamp te Vaassen’.

Het bestemmingsplan ‘Partiële herziening bestemmingsplan buitengebied, camping De Helfterkamp te Vaassen’ voorziet in de juridisch planologische regeling voor het positief bestemmen van de bestaande situatie van twee bedrijfswoningen op het perceel aan de Gortelseweg 24 te Vaassen.

U kunt het ontwerp bestemmingsplan inzien bij de Publiekswinkel in het gemeentehuis te Epe op werkdagen van 08.00–12.00 uur (op woensdag van 8.00–17.00 en op woensdag na 17.00 uur op afspraak).

Reageren?

Een ieder kan tijdens de bovengenoemde periode van zes weken schriftelijk of mondeling een zienswijze over het ontwerp bestemmingsplan naar voren brengen bij de gemeenteraad van Epe, Postbus 600, 8160 AP Epe. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met mevrouw T. Olieman van de afdeling Strategie & Ontwikkeling (tel. 0578-67 88 76).

Epe, 3 juli 2012

Naar boven