Logo Geldermalsen
Start terinzagelegging ontwerpbesluit omgevingsvergunning uitgebreide procedure Lingedijk 107 Acquoy

Burgemeester en wethouders van Geldermalsen maken bekend dat zij voornemens zijn om voor de aanvraag voor het oprichten van een garage / berging aan de Lingedijk 107 te Acquoy, met procedurenummer UV2011413, een omgevingsvergunning te verlenen voorbereid met de uitgebreide procedure en met toepassing van de afwijkings bevoegdheid als bedoeld in artikel 2.12 eerste lid sub a onder 3° Wabo:

De omgevingsvergunning wordt verleend voor de volgende activiteiten:

  • Bouwen

  • handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening

De aanvraag, de ontwerpomgevingsvergunning en de bijbehorende stukken liggen voor een ieder ter inzage gedurende zes weken van 6 juli 2012 t/m 16 augustus 2012 op werkdagen van 08:30 uur tot 12:30 uur en op afspraak tevens op dinsdagmiddag en donderdagmiddag van 12.30 tot 19.00 uur op het gemeentehuis bij het Klantencontactcentrum, Kuipershof 2, Geldermalsen.

De bekendmaking van het ontwerpbesluit vindt plaats in het huis-aan-huisblad Nieuwsblad Geldermalsen, in de Staatscourant en op de gemeentelijke website (www.geldermalsen.nl, rubriek Nieuws, gemeentepagina Nieuwsblad Geldermalsen).

Zienswijzen

Tijdens deze periode van ter inzage legging, kan een ieder naar keuze mondeling of schriftelijke zienswijzen inbrengen. Deze zienswijze moet uw naam, adres en registratienummer bevatten en gemotiveerd, gedateerd en ondertekend zijn. Zienswijzen moeten worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders, Postbus 112, 4100 AC GELDERMALSEN. Voor het indienen van mondelinge zienswijzen, kunt u binnen voormelde termijn een afspraak maken met mevrouw C.B. Oosterbaan of de heer D. van de Bosch bereikbaar via het telefoonnummer 0345-586 611.

Wat doen we met uw zienswijze?

Na afloop van de terinzagelegging neemt de gemeente een definitief besluit. Als u een zienswijze heeft ingediend, stelt de gemeente u schriftelijk op de hoogte van het besluit en de manier waarop ze uw zienswijze hierbij heeft betrokken. De besluiten worden ook op deze pagina bekend gemaakt. U vindt hier ook informatie over hoe u op dat moment bezwaar of beroep kunt aantekenen tegen een besluit.

Naar boven