Logo Huizen
Voorbereidingsbesluit lokatie oostzijde Havenstraat (gedeelte terrein BNI), Huizen

Burgemeester en wethouders van Huizen maken ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.7 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat de gemeenteraad in zijn vergadering van 26 april 2012 heeft besloten te verklaren dat een herziening wordt voorbereid van het bestemmingsplan Haven- en Industriegebieden met betrekking tot de percelen gelegen aan de oostzijde van de Havenstraat (gedeelte bedrijfsterrein BNI) zoals nader aangeduid op de bij het besluit behorende kaart nr. 12038.

Het voorbereidingsbesluit treedt op dinsdag 3 juli 2012 in werking en ligt met ingang van 2 juli 2012 voor een ieder ter inzage op het gemeentehuis bij het Klantcontactpunt (openingstijden: maandag,dinsdag,donderdag van 8.30–17.00 uur, woensdag van 7.30–19.30 uur en vrijdag van 8.30–16.00 uur).

Het vastgestelde voorbereidingsbesluit is in elektronische vorm te raadplegen via de gemeentelijke website: http:/www.huizen.nl. Door te klikken op ‘Wonen’ en vervolgens op ‘Bestemmingsplannen’ en dan op ‘Bestemmingsplannen in procedure’ kunt u het voorbereidingsbesluit raadplegen. Op deze pagina vindt u de link naar de landelijke website en leest u hoe u de bestanden van het voorbereidingsbesluit kunt verkrijgen.

Wettelijk is bepaald dat tegen het voorbereidingbesluit geen bezwaar en beroep kan worden ingesteld.

Huizen, 28 juni 2012

Naar boven