Logo Hillegom
Besluit hogere waarde Wet geluidhinder en omgevingsvergunning Oude Weerlaan 47 te Hillegom

Burgemeester en wethouders van de gemeente Hillegom maken bekend dat de navolgende besluiten:

Besluit hogere waarde Wet geluidhinder en omgevingsvergunning voor het afwijken van het bestemmingsplan, voor het slopen en het bouwen van een woning aan de Oude Weerlaan 47 van 5 juli 2012 tot en met 15 augustus 2012 (zes weken) ter inzage liggen. De vastgestelde besluiten en de bijbehorende stukken kunnen worden ingezien bij de gemeentewinkel, gevestigd aan de Hoofdstraat 115 te Hillegom, elke werkdag geopend van 8.30 tot 12.30 uur en op donderdagavond van 16.00 tot 20.00 uur. De stukken zijn ook te raadplegen op de gemeentelijke website www.hillegom.nl onder Gemeentehuis/Projecten en plannen.

Gelet op afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht, vangt de beroepstermijn aan met ingang van de dag na die waarop de besluiten ter inzage zijn gelegd.

Mogelijkheid van beroep/voorlopige voorziening

Ingevolge artikel 8:1 juncto artikel 7:1 van de Algemene wet bestuursrecht kunt u tegen deze besluiten een beroepschrift indienen bij de arrondissementsrechtbank Den Haag, Sector Bestuursrecht, Postbus 20302, 2500 EH Den Haag.

Dit beroepschrift moet worden ingediend binnen 6 weken na publicatie van de besluiten. Het beroepschrift moet worden ondertekend en ten minste bevatten:

  • de naam en het adres van de indiener;

  • de dagtekening;

  • de vermelding van het bestuursorgaan dat de besluiten heeft genomen en de datum en het kenmerk van het besluit;

  • een opgave van de redenen waarom u zich met de besluiten niet kunt verenigen.

Een afschrift van de besluiten moet u meesturen.

Door het indienen van een beroepschrift worden de besluiten niet opgeschort. Bij een spoedeisend belang kan degene die een beroepschrift heeft ingediend, een voorlopige voorziening (schorsing) vragen aan de Voorzieningenrechter, Sector Bestuursrecht, Postbus 20302, 2500 EH Den Haag. Het beroepschrift voor de voorlopige voorziening kunt u ook digitaal indienen bij genoemde rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op deze website voor de precieze voorwaarden.

Naar boven