Logo Maasgouw
Ontwerpbestemmingsplan ‘Dorpsstraat 73 te Ohé en Laak’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Maasgouw maken ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat, vanaf 5 juli 2012 gedurende zes weken, voor eenieder het ontwerp van het bestemmingsplan ‘Dorpsstraat 73 te Ohé en Laak’ ter visie ligt. Het ontwerpbestemmingsplan zelf bestaat uit de verbeelding, de regels en een toelichting.

Het plangebied van voornoemd bestemmingsplan is gelegen aan de Dorpsstraat 73 te Ohé en Laak, kadastraal bekend als gemeente Ohé en Laak, sectie B, nummers 982 en 1209 (ged.). Ter plaatse wordt de oude, vervallen boerderijcomplex opgeknapt en omgevormd tot een recreatiebedrijf. Het bestemmingsplan voorziet in het realiseren van maximaal 10 recreatieappartementen, een bedrijfswoning, 5 Bed & Breakfastkamers, met de daarbij behorende voorzieningen, waaronder een parkeervoorziening.

Het voormelde ontwerpbestemmingsplan met de hierbij behorende stukken kan worden ingezien in de informatieruimte van het publiekscentrum van het gemeentehuis, Markt 36 te Maasbracht (op werkdagen, tijdens de openingstijden van het publiekscentrum, uitgezonderd gedurende de avondopenstelling).

Het ontwerpbestemmingsplan met de hierbij behorende stukken wordt tevens langs elektronische weg beschikbaar gesteld en wel via www.gemeentemaasgouw.nl. Voorts wordt eenieder in de gelegenheid gesteld het ontwerpbestemmingsplan met de hierbij behorende stukken op het gemeentehuis langs elektronische weg te raadplegen. Tevens kunt u op www.ruimtelijkeplannen.nl het ontwerpbestemmingsplan raadplegen. U kunt hier onder andere op een kaart inzoomen en op die manier het bestemmingsplan inzien.

Gedurende de voormelde termijn van tervisielegging kunnen door eenieder schriftelijk dan wel mondeling gemotiveerde zienswijzen omtrent het ontwerp van het bestemmingsplan naar voren worden gebracht bij de gemeenteraad, postbus 7000, 6050 AA te Maasbracht. Mondelinge zienswijzen kunnen worden ingediend op werkdagen, tijdens de openingstijden van het gemeentehuis (publiekscentrum, Markt 36 te Maasbracht), uitgezonderd gedurende de avondopenstelling. Voor het kenbaar maken van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met de heer C. van Vliet of, bij diens afwezigheid, een van de andere medewerkers Ruimtelijke Ordening (algemeen telefoonnr.: 0475-85 25 00).

Maasbracht, 4 juli 2012

Burgemeester en wethouders van Maasgouw.

Naar boven