Logo Maasgouw
Brede maatschappelijke voorziening en huisartsenpraktijk Thorn

Burgemeester en wethouders van de gemeente Maasgouw maken ingevolge artikel 3.12, lid 2 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) bekend dat het voornemen bestaat om: op grond van artikel 2.1, lid 1, onder a, b en c, alsmede artikel 2.12, lid 1 onder a, onder 3° Wabo, een omgevingsvergunning te verlenen voor de activiteiten ‘bouwen’, ‘het gebruiken van gronden in strijd met een bestemmingsplan’ (i.c. het bestemmingsplan ‘Op de Toom’) en ‘kappen’. Dit op verzoek van de gemeente Maasgouw, Postbus 7000, 6050 AA Maasbracht ten behoeve van het volgende plan:

  • Een Brede Maatschappelijke Voorziening inclusief de hiervoor benodigde infrastructuur (parkeerplaats en speelplaatsen), plaatselijk bekend hoek Schoolstraat/Molenweg op de locatie kadastraal bekend als gemeente Thorn, sectie A, nummer 3875, 4333 (ged.) en 4459 (ged.).

op grond van artikel 2.1, lid 1, onder a en c, alsmede artikel 2.12, lid 1 onder a, onder 3° Wabo, een omgevingsvergunning te verlenen voor de activiteiten ‘bouwen’ en ‘het gebruiken van gronden in strijd met een bestemmingsplan’ (i.c. het bestemmingsplan ‘Op de Toom’). Dit op verzoek van M. Kessels, p/a Akkerwal 27, 6017 AW Thorn, ten behoeve van het volgende plan:

  • Een apotheekhoudende huisartsenpraktijk, plaatselijk bekend Schoolstraat 22 op de locatie kadastraal bekend als gemeente Thorn, sectie A, nummer 4454 (ged.) en 4459 (ged.).

In verband hiermee liggen de ontwerp-besluiten, met de daarop betrekking hebbende stukken (o.a. ruimtelijke onderbouwing), met ingang van 5 juli 2012 gedurende zes weken ter inzage in de info-ruimte van het team Vergunningverlening op de eerste verdieping van het Publiekscentrum van het gemeentehuis, Markt 36 te Maasbracht (op werkdagen, tijdens de openingstijden van het publiekscentrum, uitgezonderd gedurende de avondopenstelling).

Daarnaast zijn uitsluitend de ontwerp-besluiten met de ruimtelijke onderbouwing digitaal te raadplegen op de website www.ruimtelijkeplannen.nl.

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan eenieder schriftelijk dan wel mondeling gemotiveerde zienswijzen tegen de ontwerp-besluiten indienen. Schriftelijke zienswijzen dienen gericht te worden aan het college van burgemeester en wethouders, Postbus 7000, 6050 AA te Maasbracht. Mondelinge zienswijzen kunnen worden ingediend op werkdagen, tijdens de openingstijden van het gemeentehuis (publiekscentrum, Markt 36 te Maasbracht), uitgezonderd gedurende de avondopenstelling.

Maasbracht, 4 juli 2012

Naar boven