Logo Aa en Hunze
Ontwerpbesluit hogere grenswaarde wegverkeerslawaai landgoed Heidehof, Eext

Burgemeester en wethouders van Aa en Hunze maken bekend dat zij voornemens zijn om op grond van artikel 85 van de Wet geluidhinder een hogere grenswaarde wegverkeerslawaai vast te stellen voor het in ontwikkeling zijnde bestemmingsplan ‘Buitengebied Anloo, Landgoed Heidehof te Eext’, waarvoor momenteel een procedure wordt gevolgd.

De hogere grenswaarde die wordt verzocht bedraagt 53 dB.

Aangezien geen (gewenste) mogelijkheden bestaan om aan de bron dan wel in de overdrachtsfeer doelmatige maatregelen te treffen waardoor de voorkeursgrenswaarde kan worden gehaald, zal het college van burgemeester en wethouders de grenswaarde vanwege wegverkeerslawaai vaststellen op bovengenoemde waarde.

Het ontwerpverzoek en de daarbij behorende stukken liggen met ingang van 5 juli 2012 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage bij de centrale publieksbalie in het gemeentehuis, Spiekersteeg 1 in Gieten en is ook digitaal te raadplegen via www.aaenhunze.nl (onder ‘Wonen & Leven’ / ‘Bestemmingsplannen’). Naar keuze kan een ieder mondeling of schriftelijk zienswijzen inbrengen op het ontwerpbesluit. Schriftelijke zienswijzen kunt u richten aan het college van burgemeester en wethouders, Postbus 93, 9460 AB Gieten. Voor het indien van een mondelinge zienswijze kan binnen bovengenoemde termijn een afspraak worden gemaakt via telefoonnummer (0592)-267 836 (dhr. P.L. Beeftink).

Naar boven