Logo Sint-Oedenrode
Vastgesteld wijzigingsplan Hoge Vonderstraat 44 te Sint-Oedenrode

Burgemeester en wethouders van de gemeente Sint-Oedenrode maken bekend dat zij bij besluit van 26 juni 2012 het wijzigingsplan ‘Hoge Vonderstraat 44’ ongewijzigd hebben vastgesteld.

Informatie over het plan

Het wijzigingsplan maakt de realisatie van 8 appartementen op het perceel Hoge Vonderstraat 44 mogelijk. De ontwikkeling past niet rechtstreeks binnen het ter plaatse geldende bestemmingsplan ‘Partiële herziening Centrum’, maar past wel binnen de voorwaarden van de in dit plan opgenomen wijzigingsbevoegdheid om ter plaatse de maatschappelijke functie te kunnen wijzigen in een woonfunctie.

Terinzagelegging

Het vastgestelde wijzigingsplan en het vaststellingsbesluit liggen met ingang van donderdag 5 juli 2012 tot en met woensdag 15 augustus 2012 op werkdagen ter inzage bij het publieksplein van het gemeentehuis, Burgemeester Wernerplein 1 in Sint-Oedenrode. Tevens zijn het vastgestelde wijzigingsplan en het vaststellingsbesluit digitaal te raadplegen op de website www.sint-oedenrode.nl.

Beroep

Gedurende de termijn van terinzagelegging bestaat de mogelijkheid beroep in te stellen bij de Raad van State, Afdeling Bestuursrechtspraak, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Deze mogelijkheid staat alleen open voor degenen die tijdig hun zienswijzen tegen het ontwerp-wijzigingsplan hebben ingediend, danwel belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij daartoe redelijkerwijs niet toe in staat zijn geweest.

Degenen die beroep hebben ingesteld kunnen een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Inwerkingtreding wijzigingsplan

Het besluit tot vaststelling van het wijzigingsplan treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend, wordt de werking van het besluit opgeschort totdat op het verzoek is beslist.

Naar boven