Logo Wijdemeren
Wijziging bestemmingsplan Horstermeer/perceel Middenweg 94

Burgemeester en wethouders van Wijdemeren maken bekend dat zij voornemens zijn om het bestemmingsplan Horstermeer overeenkomstig artikel 3.6 van de Wet ruimtelijke ordening en voor zover betrekking hebbend op het perceel Middenweg 94, te wijzigen. Het voornemen is om de bestemming agrarisch bouwblok kassen te wijzigen in woondoeleinden eengezinshuizen Ma.

Het ontwerpbesluit en de daarop betrekking hebbende stukken liggen met ingang van 5 juli 2012 gedurende 6 weken ter inzage tijdens de openingstijden (08.30–13.30 uur) bij de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling in het gemeentehuis aan de Rading 1 in Loosdrecht. Het plan kan eveneens worden ingezien op de website van de gemeente www.wijdemeren.nl (actueel/ter inzage).

Gedurende bovengenoemde termijn van tervisielegging kan een ieder schriftelijk zijn zienswijze omtrent het ontwerpbesluit kenbaar maken bij:

Burgemeester en wethouders

Postbus 190

1230 AD Loosdrecht

Tevens kunnen gedurende bovengenoemde termijn door een ieder mondelinge zienswijze kenbaar worden gemaakt. Hiervoor kan een afspraak gemaakt worden via telefoonnummer: (035) 65 59 557. De inspraakprocedure is afgerond.

Naar boven