Logo Amsterdam - Noord
Vaststelling projectbesluit en bouwvergunning Moskee Quba

Het dagelijks bestuur van stadsdeel Noord maakt, ingevolge de Wet ruimtelijke ordening en de Woningwet het volgende bekend:

Het dagelijks bestuur van stadsdeel Noord heeft bij besluit van 12 juni 2012, genummerd Z10-26416, een projectbesluit genomen voor het veranderen van het gebouw Schaafstraat 27-29 met de bestemming ervan tot Moskee ‘Quba’ en de bouwvergunning verleend.

Het projectbesluit en de bouwvergunning met bijbehorende stukken liggen met ingang van 4 juli 2012 tot en met 15 augustus 2012 ter inzage op het Stadsdeelkantoor:

  • Aan de balie Vergunningen van stadsdeel Noord, Buikslotermeerplein 2000. Geopend maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag van 8.30 tot 15.00 uur en donderdag van 13.00 tot 19.00 uur.

Een digitale versie van het projectbesluit en de bouwvergunning met bijbehorende stukken staat op www.ruimtelijkeplannen.nl en www.bestemmingsplannen.amsterdam.nl. Op de laatstgenoemde site kunt u het projectbesluit en de bouwvergunning met bijbehorende stukken ook downloaden. Het identificatienummer is NL.IMRO.0363.N1116PBSTD-VG01.

Beroep

Van 5 juli 2012 tot 16 augustus 2012 kan een belanghebbende die tijdig zijn zienswijze bij het dagelijks bestuur van stadsdeel Noord naar voren heeft gebracht, beroep instellen tegen de besluiten bij de Rechtbank Amsterdam. Gelijke bevoegdheid komt toe aan een belanghebbende die aantoont dat hij daartoe redelijkerwijze niet in staat is geweest. Het beroep dient te worden gericht aan de Rechtbank Amsterdam, sector Bestuursrecht, Postbus 75850, 1070 AW Amsterdam.

Inwerkingtreding

De besluiten treden in werking daags na afloop van de hiervoor genoemde termijn van terinzagelegging. Het instellen van beroep schorst de werking van het besluit niet.

Voorlopige voorziening

Degene die beroep heeft ingesteld kan de Voorzieningenrechter van de Rechtbank verzoeken met het oog op onverwijlde spoed een voorlopige voorziening te treffen. Het verzoek dient geadresseerd te worden aan de Rechtbank Amsterdam, ter attentie van de Voorzieningenrechter, Postbus 75850, 1070n AW Amsterdam.

Indien het verzoek tijdens de beroepstermijn wordt ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op het verzoek is beslist.

Amsterdam-Noord, 3 juli 2012. Het dagelijks bestuur van stadsdeel Noord. Mevrouw mr. drs. H.B.P. Elbers, secretaris. De heer drs. R. Post, voorzitter.

Naar boven