Logo Hof van Twente
Ontwerp-bestemmingsplan ‘Goor Centrum e.o., herziening Kerkstraat 68-72’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Hof van Twente maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat met ingang van 28 juni 2012 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage ligt het ontwerp-bestemmingsplan ‘Goor Centrum e.o., herziening Kerkstraat 68-72’.

Dit bestemmingsplan is opgesteld om de bouw van acht zorgappartementen mogelijk te maken. De appartementen zijn bedoeld als zelfstandige woonruimte voor (licht) verstandelijk gehandicapten.

Tegen het voorontwerp-bestemmingsplan zijn vijf zienswijzen ingediend, die er toe hebben geleid dat het plan is aangepast. Daarnaast zijn een aantal ambtshalve wijzigingen doorgevoerd. De doorgevoerde wijzigingen staan omschreven in de ‘Inspraaknotitie voorontwerp-bestemmingsplan Goor Centrum e.o., herziening Kerkstraat 68-72’.

Het ontwerp-bestemmingsplan (inclusief eventueel bijbehorende bijlagen) is voor een ieder tijdens openingstijden in te zien in het gemeentelijk informatie-centrum, de Höfte 7 te Goor.

Het plan is ook digitaal te raadplegen via deze rechtstreekse link:

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.1735.GOxKerkstraat68x72-OP10

De bestanden van het digitale bestemmingsplan zijn te downloaden van:

http://hofvantwente.gemgids.nl/gemdesk/imro/indexer.xml?planidn=NL.IMRO.1735.GOxKerkstraat68x72-OP10

Gedurende bovengenoemde termijn kan een ieder schriftelijk of mondeling (op afspraak) zijn zienswijze naar voren brengen bij de gemeenteraad van Hof van Twente, Postbus 54, 7470 AB Goor.

27 juni 2012

Burgemeester en wethouders van Hof van Twente, J.H.A. Goudt, burgemeester.

G.S. Stam, secretaris.

Naar boven