Ontwerpbestemmingsplan ‘1e partiële herziening Peppelensteeg-Volkstuinen’

U kunt het ontwerpbestemmingsplan ‘1e partiële herziening Peppelensteeg-Volkstuinen’ en de daarbij behorende stukken van donderdag 26 januari tot en met woensdag 7 maart 2012 inzien bij de balie Bouwen, Wonen en Milieu in het Raadhuis De Doelen in Ede. Online kunt u terecht op www.ede.nl/bestemmingsplannen. Hier vindt u deze bekendmaking terug, en een directe link naar het plan op de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl.

Gebied en gevolg

Het volkstuinencomplex van de Vereniging voor Amateurtuinders (VAT) is in de directe nabijheid van de woonwijk Veldhuizen gelegen. Ook sluit het complex aan op de entree tot het Velhuizerbos. Het volkstuinencomplex kenmerkt zich tot een onderverdeling in vier compartimenten, van elkaar gescheiden door brede parkachtige wandelpaden.

Binnen het meest noord-oostelijk gelegen compartiment is de locatie opgenomen voor het te plaatsen verenigingsgebouw. Om een optimale inrichting van dit compartiment te bereiken én een waardevolle boom te behouden, is er aanleiding om de locatie voor het verenigingsgebouw zo’n vijftien meter door te schuiven.

Zienswijze

Tijdens de inzageperiode kunt u een schriftelijke zienswijze over het plan sturen aan de gemeenteraad, Postbus 9024, 6710 HM Ede. Voor meer informatie, of om uw zienswijze mondeling door te geven belt u de heer Th. Driever, juridisch adviseur bij de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, (0318) 680 688.

Naar boven