Logo Súdwest Fryslân
M.E.R. beoordelingsbesluit uitbreiding en herinrichting camping Schuilenburg te Hindeloopen

Ten behoeve van de uitbreiding en herinrichting van camping Schuilenburg te Hindeloopen waarbij onder meer 191 recreatiewoningen en een jachthaven zullen worden gerealiseerd is in januari 2012 een aanmeldingsnotitie MER-beoordeling ingediend ter voorbereiding op de vaststelling van het bestemmingsplan ‘Recreatiepark Bad Hindeloopen’.

Inhoud

Op grond van de Wet milieubeheer is beoordeeld of ten behoeve van de uitbreiding en herinrichting een milieueffectrapport moet worden gemaakt. Na beoordeling van de diverse aspecten is gebleken dat er geen belangrijke nadelige effecten of bijzondere omstandigheden zijn die een milieueffectrapport noodzakelijk maken. De gemeenteraad heeft derhalve op 22 maart 2012 besloten dat er voor de uitbreiding en herinrichting van camping Schuilenburg in Hindeloopen geen milieueffectrapport nodig is.

Ter inzage

Het besluit en bijbehorende stukken liggen met ingang van 6 juli tot en met 16 augustus 2012 voor eenieder ter inzage bij de gemeenteloketten.

Reageren

Op grond van artikel 6.3 van de Algemene wet bestuursrecht wordt deze beoordeling beschouwd als een voorbereidingsbesluit, waartegen geen direct bezwaar of beroep open staat, tenzij deze beslissing belanghebbenden los van het voor te bereiden besluit rechtstreeks in hun belang treffen. U kunt uw bezwaren tegen dit beoordelingsbesluit kenbaar maken in de procedure van het bestemmingsplan ‘Recreatiepark Bad Hindeloopen’, welke op 21 juni 2012 gewijzigd is vastgesteld.

Naar boven