Ontwerpbestemmingsplan ‘Verkeer-Verblijfsgebied Maandereng-Oost’

U kunt het ontwerpbestemmingsplan ‘Verkeer-Verblijfsgebied Maandereng-Oost’ en de daarbij behorende stukken van donderdag 26 januari tot en met woensdag 7 maart 2012 inzien bij de balie Bouwen, Wonen en Milieu in het Raadhuis De Doelen in Ede. Online kunt u terecht op www.ede.nl/bestemmingsplannen. Hier vindt u deze bekendmaking terug, en een directe link naar het plan op de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl.

Gebied en gevolg

Het onderhavige deelgebied binnen Maandereng-Oost wordt aan de noord- en westzijde omsloten door de Jan Steenlaan. Aan de zuidzijde is de Frans Halslaan gelegen. Aan de oostzijde wordt het plangebied begrensd door de Bovenbuurtweg.

In het medio 2010 geactualiseerde bestemmingsplan ‘Maandereng’ is binnen het deel van Maandereng-Oost een foutieve bestemming toegepast. Waar voor wegen en naastgelegen parkeerstroken gangbaar de bestemming ‘Verkeer-Verblijfsgebied’ wordt opgenomen, is daar per abuis de bestemming ‘Verkeer’ gehanteerd.

Zienswijze

Tijdens de inzageperiode kunt u een schriftelijke zienswijze over het plan sturen aan de gemeenteraad, postbus 9024, 6710 HM Ede. Voor meer informatie, of om uw zienswijze mondeling door te geven belt u de heer Th. Driever, juridisch adviseur bij de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, (0318) 680 688.

Naar boven