Logo Giessenlanden
Wijzigingsplan Noordzijde 82 te Noordeloos

Burgemeester en wethouders van de gemeente Giessenlanden maken bekend dat zij op 19 juni 2012 het wijzigingsplan ‘Noordzijde 82 te Noordeloos’ hebben vastgesteld. Dit wijzigingsplan is geregistreerd onder dossiernummer 2012-722 en voorziet in een planologische regeling waarbij de bestemming ‘ Agrarische doeleinden’ wordt veranderd in de bestemmingen ‘Woondoeleinden’ en ‘Tuin’.

Het wijzigingsplan is met ingang van vrijdag 29 juni 2012 gedurende een aaneengesloten termijn van zes weken ter inzage gelegd op het gemeentehuis van Giessenlanden, Groeneweg 33, 4223 ME Hoornaar. Het wijzigingsplan kan bovendien worden geraadpleegd via de gemeentelijke website www.giessenlanden.nl.

Gedurende de hierboven vermelde termijn van terinzagelegging bestaat de mogelijkheid beroep tegen de vaststelling van het wijzigingsplan in te stellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Deze mogelijkheid staat open voor belanghebbenden die:

  • tijdig tegen het ontwerp wijzigingsplan hun zienswijze naar voren hebben gebracht bij het college;

  • aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest hun zienswijze bij het college naar voren te brengen.

Tevens kan degene die beroep heeft ingesteld een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Voorzitter van genoemde afdeling.

Het wijzigingsplan treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de Voorzitter is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Giessenlanden, 28 juni 2012

Burgemeester en wethouders van Giessenlanden, de secretaris, M. Does MSc.

De burgemeester, E. Boot.

Naar boven