Logo Binnenmaas
Voorontwerpbestemmingsplan ‘Tweede Kruisweg 1 in Puttershoek’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Binnenmaas maken bekend dat een nieuw bestemmingsplan wordt voorbereid voor het perceel Tweede Kruisweg 1 in Puttershoek. Dit voorontwerpbestemmingsplan is gericht op de ontwikkeling van een vrijstaande woning, ter compensatie voor de sloop van de voormalige agrarische bedrijfsbebouwing op het perceel Tweede Kruisweg 1 in Puttershoek.

Het betreffende voorontwerpbestemmingsplan ligt op grond van de gemeentelijke inspraakverordening vanaf 2 juli 2012 gedurende een periode van zes weken ter inzage. U kunt het voorontwerpbestemmingsplan ook raadplegen via onze website en via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Tijdens de periode dat het voorontwerpbestemmingsplan ter inzage ligt, kunnen ingezetenen en belanghebbenden schriftelijk of mondeling hun zienswijze kenbaar maken. Een schriftelijke zienswijze kan worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Binnenmaas. Voor het geven van een mondelinge zienswijze of voor een meer uitgebreide toelichting kan telefonisch een afspraak worden gemaakt met mevrouw K. van Gammeren van de afdeling Ruimte en Groen.

29 juni 2012

Naar boven