Logo De Ronde Venen
Ontwerpbesluit omgevingsvergunning voor het bouwen van een dubbel woonhuis Burgemeester Padmosweg 24–26 in Wilnis

Burgemeester en wethouders van gemeente De Ronde Venen maken op grond van artikel 3.10 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo), juncto afdeling 3.4 (uniforme openbare voorbereidingsprocedure) van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat zij voornemens zijn om met toepassing van artikel 2.12 lid 1, onder a, onder 1° en onder 3° Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) een omgevingsvergunning (bouwen en afwijken bestemmingsplan) te verlenen voor het bouwen van een dubbel woonhuis Burgemeester Padmosweg 24–26, 3648 BG Wilnis.

Toelichting

Met de omgevingsvergunning wordt het mogelijk de bedrijfsbebouwing te vervangen door twee woningen.

Ter inzage

Het ontwerpbesluit en bijbehorende stukken liggen voor eenieder ter inzage vanaf vrijdag 29 juni 2012 voor een periode van zes weken bij de balie Omgevingszaken in de centrale hal van het gemeentehuis in Mijdrecht. De openingstijden zijn: ma. t/m do. 08.30–16.00 uur en vr. 08.30–12.30 uur. Het ontwerpbesluit is als pdf te downloaden en in te zien via de gemeentelijke website www.derondevenen.nl (keuzemenu: actueel/bekendmakingen/bestemmingsplannen-voorbereidingsbesluiten)

Bezwaar

Gedurende de termijn van de terinzagelegging kan eenieder op het ontwerpbesluit een zienswijze kenbaar maken bij het college van burgemeester en wethouders van De Ronde Venen. Deze zienswijze kan naar keuze mondeling of schriftelijk kenbaar worden gemaakt.

Schriftelijke zienswijzen kunt u sturen naar gemeente De Ronde Venen, postbus 250, 3640 AG Mijdrecht. Voor mondelinge zienswijzen kunt u een afspraak maken met een medewerker van de afdeling Omgevingszaken via telefoonnummer 0297 29 17 81.

Naar boven