Logo Gaasterlân-Sleat
Ontwerpbestemmingsplan ‘Buitengebied 2004, partiële herziening 2011’

Burgemeester en wethouders van Gaasterlân-Sleat maken ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.8 lid 1 onder d van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat van 29 juni 2012 tot en met 9 augustus 2012 voor eenieder in het gemeentehuis van Gaasterlân-Sleat, Dubbelstraat 1 te Balk, ter inzage ligt het ontwerp van het bestemmingsplan ‘Buitengebied 2004, partiële herziening 2011’.

Toelichting:

In dit bestemmingsplan worden de regels voor de maximale oppervlakte van recreatieve nachtverblijven (op recreatieterreinen) en de maximale goothoogte van agrarische bedrijfsgebouwen ten opzichte van het geldende bestemmingsplan Buitengebied verruimd. De maximale hoogte van stacaravans en chalets wordt 3,6 meter en de maximale oppervlakte wordt 70m2. De maximale goothoogte van agrarische bedrijfsgebouwen wordt 5 meter.

Binnen genoemde termijn kan eenieder bij de gemeenteraad schriftelijk (postbus 30, 8560 AA te Balk) of mondeling zijn zienswijze over de ontwerpbestemmingsplannen naar voren brengen.

Voor het geven van een mondelinge zienswijze kunt u tijdens kantooruren een afspraak maken met de heer H. ter Beeke (tel. 0514) 60 81 05. Van de zienswijzen die mondeling naar voren zijn gebracht, wordt een verslag gemaakt.

Het bestemmingsplan is ook via internet (www.gaasterlan-sleat.nl, onder ‘Wonen, werken en leven’, link ‘Bestemmingsplannen’) in te zien.

Balk, 28 juni 2012

Naar boven