Ontwerpwijzigingsplan ‘Oisterwijksedreef 3 Haaren’

Haaren

  • Oisterwijksedreef 3, 5076 NA, Haaren sectie D nummer 2334.

Burgemeester en wethouders maken bekend dat op grond van artikel 3.6 en 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening de volgende stukken voor iedereen ter inzage liggen:

  • Het ontwerpwijzigingsplan ‘Oisterwijksedreef 3 Haaren’ van de gemeente Haaren;

  • De daarbij behorende stukken.

De stukken liggen met ingang van donderdag 19 januari 2012 gedurende zes weken (tot en met woensdag 29 februari 2012) ter inzage. De stukken zijn tijdens de openingstijden van het gemeentehuis in Haaren in te zien in de hal van het gemeentehuis. Het plan is ook te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl en onze website www.haaren.nl. Hier klikt u op ‘Wonen en omgeving’; vervolgens op ‘ruimtelijke projecten’ en zo komt u bij ‘Oisterwijksedreef 3 Haaren’.

Het wijzigingsplan voorziet in het verwijderen van de aanduiding ‘intensieve veehouderij’ en het toevoegen van de aanduiding ‘paardenhouderij’ onder de bestemming ‘Agrarisch met waarden - Landschapswaarden 2 binnen het bouwvlak aan Oisterwijksedreef 3 in Haaren. Binnen de huidige regels van het bestemmingsplan kunnen de intensieve veehouderijactiviteiten niet zomaar worden omgezet in paardenhouderijactiviteiten. Dit wijzigingsplan voorziet in deze omzetting van de activiteiten.

Tijdens de termijn van terinzageligging kunnen belanghebbenden schriftelijk of mondeling een zienswijze over het ontwerpwijzigingsplan naar voren brengen bij de het college van burgemeester en wethouders, Postbus 44, 5076 ZG Haaren. In de zienswijze moet duidelijk worden aangegeven op welk onderdeel van het ontwerpwijzigingsplan deze betrekking heeft. Voor het indienen van mondelinge zienswijzen moet een afspraak worden gemaakt via telefoonnummer 0411-627272. Van de mondelinge zienswijzen wordt een verslag gemaakt.

Haaren, 18 januari 2012

Burgemeester en wethouders van Haaren.

Naar boven