Logo Bergen (Li)
Ontwerp omgevingsvergunning ter inzage

Burgemeester en wethouders maken ter voldoening van het bepaalde in artikel 3.10 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat de volgende aanvraag om omgevingsvergunning ex artikel 2.12, eerste lid, onder a, onder 3° Wabo ter inzage ligt:

Halve Maan 10 te Well, kadastraal bekend gemeente Bergen, Sectie S, nummer 160, 1017 en 288. Het betreft het realiseren van twee tunnelkassen en een sleufsilo in afwijking van het bestemmingsplan ‘Leuken Seurenheide’.

Ter inzage

De ontwerp omgevingsvergunning ligt van 28 juni tot en met 8 augustus 2012 ter inzage in het gemeentehuis, Raadhuisstraat 2 in Nieuw Bergen. U kunt de stukken inzien tijdens de openingstijden van het Klant Contact Centrum. U kunt het digitale plan ook inzien op www.bergen.nl.

Zienswijze

Tijdens de ter inzage termijn kan iedereen naar keuze schriftelijk of mondeling zijn of haar zienswijze omtrent de ontwerp omgevingsvergunning kenbaar maken bij de gemeente Bergen, postbus 140, 5854 ZJ Bergen.

Naar boven